
Doğanın Özenle Sunduğu Lezzetler
Yurt ailesi nesiller boyunca doğanın nimetlerine derin bir saygı besledi. 1952 yılında İstanbul’da Vatan Konserve markası ile sektöre adını yazdıran Yurt Konserve, ilk günkü heyecan ile kalite ve hizmet anlayışından ödün vermeden, her daim sektöründe yenilikçi olmak ilkesi ile başarı dolu hikâyesini yazmaya devam ediyor.
Yurt Konserve; Kabasakal ailesinin 1952 yılından günümüze kadar başarılı bir çalışmanın sonucunda oluşturduğu bir markadır. Yurt Konserve, gerek yurt dışından gerekse yurt içinden coğrafi bölgelerin özelliğini taşıyan özenle seçilmiş en kaliteli ham maddeleri, kalite kontrol laboratuvarından aldığı onay ile alımlarını gerçekleştirmektedir.
Yurt Konserve üretim tesislerinde; Türk geleneksel mutfağına uygun hazır yemek üretimileri gerçekleştiririken, dünyanın farklı ülkelerinin mutfağına ve damak tadına, taleplere göre özel ürünlerde üretilmektedir. Bilgi, birikim ve sektör tecrübesi ile Türkiye’de hiper, süper, discount ve yerel marketler bazında 20 bini aşan mağazaya gerek özel marka gerekse “YURT” markası ile sunulmaktadır. Bununla birlikte, dünyanın dörtbir yanına ihracat yapmaya devam etmektedir.
Yurt Konserve, birçok ulusal gıda markalarına özel markalı ürünler üretmektedir. Uluslararası gıda yardım kuruluşlarının, güvenilir markalar arasına aldığı Yurt Konserve, hem milli hem de ulusal yardım kuruluşlarına direkt ya da endirekt ürünler de üretmektedir.
Kaliteye olan saygısı yaptığı her şeyde kendini göstermektedir:
Ülkemizde tarımın güçlü olduğu Marmara Bölgesi Büyükçekmece ve Ege bölgesi Salihli de toplamda 20 bin metrekarelik alan üzerinde kurulmuş olan tesislerinde, artan üretim kapasitesiyle birlikte yurt içinden ve yurt dışından gelen özel taleplere kaliteden ödün vermeden üretmeye devam ediyor.