Misyonumuz
Evrensel boyutta bir gıda üretim fabrikası olmak, çağdaş ve teknolojik makineler ile tam hijyenik bir ortamda müşterilerimize en iyi sağlıklı ürünleri ulaştırabilmektir. Bu misyonu gerçekleştirebilmek için Yurt Konserve bugün ulaştığı düzeyi aşarak mükemmelliği ölçü alan bir anlayışı amaçlamaktadır. Sosyal Sorumluluk sistemimiz gereği çalışana önem, insana önem prensibimiz ile çalışanlarımızın katılımı ve memnuniyetini sağlamak.
Vizyonumuz
Müşteri odaklı yaklaşımı, Sürekli iyileştirme prensibiyle, Daima yenilikçi, kaliteden ödün vermeyen, üst düzey bilinci ile çalışan; genç, eğitimli, dinamik yapımız ile mükemmelliği ölçü alan, araştırma ağırlıklı bir modeli benimsiyoruz. Ulusal ve uluslararası yasal mevzuatlara ve ilgili standartlara, BRC Food standartlarına uygun hijyenik ortamlarda sağlıklı ürün üreten, Personel eğitim ve gelişimini destekleyen, Kalite ve Gıda Güvenliği Yönetimi ve BRC Gıda güvenliği yönetimi sistemlerinin iyileştirilmesini ve sürekliliğini amaçlayan, Üretimin her aşamasında Gıda Güveliğine ve Kaliteye önem veren, tüketici sağlığını her şeyin üzerine tutan, çevreye duyarlı ve saygılı, anlayışla üretim yapmayı ilke edinmiştir.
Değerlerimiz
Yüksek Müşteri Memnuniyeti Yüksek Ürün Kalitesinde Süreklilik Maliyet Farkındalığı ve verimlilik kişisel gelişim, sağlık güvenlik, güçlü çalışma ekibi, karşılıklı saygı, çevresel sürdürülebilirlik